Голмайсторът за България при равенството с Азербайджан (1:1) - Филип Кръстев, сподели след края на

...
Голмайсторът за България при равенството с Азербайджан (1:1) - Филип Кръстев, сподели след края на
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Жалко, че не вкарахме втори гол

Голмайсторът за България при равенството с Азербайджан (1:1) - Филип Кръстев, показа след края на срещата, че резултатът е законосъобразен. Халфът отдаде заслуженото на съперника и призна, че азерите са били тимът, който се е чувствал по-комфортно на терена. " Резултатът е законосъобразен. Азербайджан си завоюваха равния резултат със мощния напън в последните минути. Жалко, че не успяхме да вкараме втори гол и нещата да отидат в наша изгода.



Отборът на Азербайджан беше по-свеж от нас и това се виждаше от метода, по който играеха с топката. Имам възприятието, че през целия мач те бяха тимът, който се усещаше по-комфортно с топката. Ние допускахме повече неточности, прибързвахме малко. Имахме нашите мощни минути, в които показахме, че можем да направляваме мача. Трябваше да продължим по този начин и да бъдем тимът, който управлява мача.



Чисто отборно с всеки мач започваме да се напасваме един към различен. Започваме да привикваме със мощните страни на всеки един състезател и по какъв метод обича да играе. Въпросът е, когато играем по клубовете си, всеки от нас да се развива като футболист. Като дойдат мачове за националния тим, колективът и отборната игра да са на още по-високо равнище. Ако вършим тези грешки, ще бъдем осъдени ", заяви Кръстев за Спортл. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР